Christelijk programma in nieuwe najaar programmering Radio A-FM

Foto: Radio A-FM
25 augustus 2019, 20:00
Verlopen

HANK - Afgelopen zaterdag startte het nieuwe radioseizoen op Radio A-FM met een live-uitzending bij de wedstrijd Kozakken Boys – SV T.E.C. In de nieuwe programmering, die vanaf deze week in gaat, zijn diverse nieuwe en aangepaste programma’s te vinden.

Het meest opvallend is het nieuwe radioprogramma op zondagavond tussen 19.00 en 21.00 uur: Vitamine G. Presentator André Rothman maakt hiermee de overstap van Oké FM naar Radio A-FM. In dit programma is wekelijks aandacht voor christelijke muziek, overdenkingen en nieuws vanuit de kerken. Programmaleider Michel Pruijmboom is blij met de komst van André. “Tijdens de Altena Tafels eerder dit jaar waren er kritische discussies in de gemeenteraad over of er wel of niet voldoende aandacht in de radioprogrammering is voor kerkelijke informatie. Ook hebben wij een signaal afgegeven open te staan voor medewerkers van de andere omroep. De komst van André is een mooie eerste stap in de taak die we hebben om een goede omroep voor de gemeente Altena te zijn en te blijven.”

Andere wijzigingen zijn het nieuwe programma ‘Hardeman en Zo’ op donderdagavond, wat Kevin Hardeman-van Maurik samen met twee sidekicks gaat presenteren. Vincent Honings uit Almkerk komt het techniekteam versterken en Piet Hartman heeft besloten zijn pensioen verder door te schuiven en wederom op maandagavond Altena Alternatief te presenteren. Nieuw is ook het radioprogramma ‘Altena Vandaag’. Dit programma zal uitgezonden worden op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur en gevuld worden met interviews en reportages van de andere programma’s en tevens audiofragmenten bevatten van de collega’s van Altena TV. De complete najaar programmering als ook de uitzendgegevens bekijk je op de website www.radioafm.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl