Protest tekst ‘Gemeente versloft’ op veld in Rijswijk

Foto: Redactie
28 augustus 2019, 20:06
Verlopen

RIJSWIJK - ‘Gemeente versloft’, deze tekst is duidelijk te lezen op een grasveld langs de Almweg tussen Giessen en Rijswijk.

Op het veld langs sporthal de Jager en voor de brede school de Parel heeft iemand een tekstuele boodschap achter gelaten. Op het groene grasveld zijn de verdorde bruine grassprietjes duidelijk zichtbaar die de letters vormen van de twee woorden en wat uitroeptekens. Het lijkt een protest tegen de huidige gemeente te zijn. Wie er achter de boodschap zit en waarom deze boodschap hier te lezen is, is onduidelijk.

Op het grasveld wordt in de toekomst het nieuwe centrumplan van Giessen-Rijswijk gerealiseerd. Of de tekst daar iets mee te maken heeft, is onduidelijk. Het kan mogelijk ook gaan over het onderhoud aan openbaar groen en de onkruid discussie die momenteel speelt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl