Nieuwe dienstregeling voor Riveer

Foto: Riveer
1 september 2019, 08:41
Verlopen

REGIO - In de maanden juli en augustus heeft Riveer volgens een midzomerdienstregeling gevaren. Dat betekende andere tijden voor de voet- en fietsveren rondom Gorinchem.

Met ingang van maandag 2 september gaat Riveer weer varen volgens de normale dienstregeling. Deze is verwerkt in de Riveer app met de juiste tijden. Dit betekent vanaf maandag 2 september: Er is t/m zondag 22 september een veerverbinding Zaltbommel-Loevestein, niet doordeweeks maar alleen zaterdag en zondag.

Woudrichem-Loevestein-Vuren vaart in september alleen in de weekenden. De voet- en fietsveren rondom Gorinchem komen in het vertrouwde ritme terug. Overdag is er weer een watertaxi beschikbaar. Bekijk de complete dienstregeling hier.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl