Biketeam Andel gaat knallen voor Kevin tijdens Duchennes Heroes

Foto: Bike Team Andel
5 september 2019, 13:11
Verlopen

ANDEL - Voor de 5e keer gaat het Biketeam Andel knallen voor een medicijn en betere kwaliteit van leven voor patiënten met Duchenne spierdystrofie zoals Kevin uit Sleeuwijk.

Op zaterdag 7 september vertrekt het team omstreeks 11.00 uur vanuit Andel bij de Romboutstoren. De reis gaat naar Haulmé in Frankrijk om daar zondagochtend op de MTB te stappen en te beginnen aan de ‘7 days epic’ tegen Duchenne. Op zaterdag 14 september, een week later rond 15.00 uur, hopen zij aan te komen in het Limburgse Well aan de Maas na een tocht van ruim 500 kilometer. Iedere dag staat een spectaculaire route op het programma. Voor het team een week van afzien, de echte heroes zijn de kinderen met de spierziekte Duchenne.

Inmiddels hebben zij al ruim €28.000,- opgehaald met diverse acties. U kunt het team nog steeds steunen door een bijdrage te leveren via de actiepagina: www.duchenneheroes.nl/knallen-voor-kevin-bike-team-andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl