Helpt u de Hankse jeugdraad van ‘in de brand naar uit brand’?

Foto: Jeugdraad
5 september 2019, 15:00
Verlopen

HANK - Achter de schermen zijn de jeugdleden van carnavalsvereniging 'Knusterooiers' uit Hank al volop bezig met de voorbereidingen voor carnaval 2020.

Door een fikse brand bij de stomerij zijn de capes en steken vergaan. Een fikse tegenslag dus, maar de leden gaan niet stil zitten treuren. Binnenkort zullen de jeugdleden de scholen in Hank bezoeken en proberen de kinderen ook dit jaar weer enthousiast mee in de polonaise te krijgen.

Zou u ook graag zien dat de jeugdraad er tijdens carnaval weer op en top bij loopt? Uw donatie is van harte welkom op rekeningnummer NL93 RBRB 0850 0832 73 t.n.v. stichting carnaval o.v.v. Jeugdraad Hank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl