Collectanten Stichting Alzheimer Nederland gezocht

Foto: St. Alzheimer Nederland
8 september 2019, 15:07
Verlopen

WOUDRICHEM - Saskia van Tilborg uit Woudrichem is al jaren actief voor de Stichting Alzheimer Nederland. Alzheimer Nederland zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Samen werken ze aan een toekomst zonder dementie en aan de kwaliteit van leven van patiënten nu. Alzheimer Nederland geeft voorlichting over de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, biedt ondersteuning en komt op voor betere zorg voor mensen met dementie.

Saskia is nog op zoek naar enkele collectanten die in de week van 4 t/m 9 november een paar uurtjes de tijd hebben om te collecteren. Het gaat om de omgeving van de Burg. van Rijswijkstraat, Jettebosstraat, Elftstraat en Adriaan van Alkmaarstraat in Woudrichem. Is dit iets voor jou? Geef je dan op bij Saskia via saskia_nl@hotmail.com en hopelijk wordt er dan ook dit jaar weer veel geld opgehaald voor Alzheimer Nederland.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl