CFM/Transito start de competitie met een overwinning

Foto: Archief
14 september 2019, 14:19
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito is de competitie vrijdagavond gestart met een uitwedstrijd bij Madereros C.F. In Wijchen begonnen de Werkendammers het seizoen met een overwinning.

De eerste helft was van beide kanten erg aftastend, waardoor beide ploegen ook tot weinig kansen kwamen. De grootste kans in de eerste helft kwam op naam van Mergim Shala, die zijn schot echter op de paal zag belanden. In de tweede helft kwam CFM/Transito feller uit de startblokken, wat ook resulteerde in een voorsprong. Dankzij een goede onderschepping en assist van Chamith van Vuuren wist Mergim Shala nu wel het net te vinden. Beide ploegen gingen harder spelen waardoor tien-meter trappen dichterbij kwamen.

De eerste voor CFM/Transito was meteen raak voor Bart Jongejan. De eerste poging van Madereros C.F. werd nog gestopt door de uitstekend keepende Rob de Groot, maar vlak voor tijd werd het toch 1-2. CFM/Transito speelde de wedstrijd echter keurig uit en blijft daarmee ongeslagen dit seizoen. Komende vrijdag speelt CFM/Transito wederom een uitwedstrijd. In de beker is dan ZVV Den Haag om 19.30 uur de tegenstander.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl