Oud-burgemeester Jan Westra van Dussen overleden

Foto: Archief
18 september 2019, 20:09
Verlopen

BREDA/DUSSEN - Oud-burgemeester Jan Westra van de voormalige gemeente Dussen is op 76-jarige leeftijd overleden.

Westra woonde de laatste jaren van zijn leven in Breda, nadat hij in 2004 met pensioen was gegaan. Westra was burgemeester in Dussen van 1978 tot en met 1988. Daarna vertrok hij naar Vleuten-De Meern en was hij waarnemend burgemeester in Houten en Rijnwoude.

Westra begon zijn carrière als chef de kabinet bij de gemeente Breda. Ook was hij hoofd economische zaken voor hij directeur werd van de Bredase Industrie en Vestigings Maatschappij. Westra wordt donderdag gecremeerd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl