Jeu de boules vereniging in oprichting in Giessen/Rijswijk

Foto: Archief
20 september 2019, 20:30
Verlopen

GIESSEN/RIJSWIJK - Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan, maar inmiddels zijn er nabij Sporthal de Jager in Giessen twee mooie Jeu de boules banen aangelegd waar vanaf heden gebruik gemaakt kan worden.

Het is de bedoeling dat Giessen en Rijswijk een vereniging rijker gaat worden, want er wordt gestart met een Jeu de boules vereniging. Men is al enige tijd bezig met het realiseren van de banen en ondertussen staan een groot aantal inwoners te popelen om dit spel te gaan spelen. Nog even geduld en dan kan er gestart worden.

Om u hier verder over te informeren wordt u uitnodigd voor een informatieavond op dinsdag 8 oktober in de HartenJager in Giessen. De aanvang is 19.30 uur. U bent van harte welkom in de HartenJager waar u een warm onthaal staat te wachten in een gastvrije omgeving met een lekkere kop koffie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl