Laatste dichterspodium van 2019 in Werkendam

Foto: Archief
20 september 2019, 20:34
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 1 oktober wordt in Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2 in Werkendam van 19.45 uur tot 21.15 uur het podiumseizoen afgesloten. In november wordt er nog wel een dichtersdiner georganiseerd.

Dichter van de maand is deze keer Rachelle Hardes. Zij is een dichteres en Spoken Word artiest uit Hoofddorp. Zij publiceerde eind 2018 haar literaire debuut ‘Het huis van de schaduw’. Rachelle schrijft toegankelijke beeldende gedichten. Muziek is er van Belinda. Ze is een zangeres uit Nieuw-Hellevoet en begeleidt zichzelf op de gitaar. Belinda schrijft haar eigen nummers, maar vertolkt ook nummers van anderen. Zij treedt tijdens het podium twee keer op.

Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden bij Marcel Vaandrager. Voor meer informatie en/of het volledige programma kijkt u op www.nederlandsdichterspodium.nl. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bistro Vrouwenhemel en de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl