Tribute aan Mumford and Sons bij XGP-avond

Foto: XINIX
23 september 2019, 17:06
Verlopen

NIEUWENDIJK - Vrijdagavond 27 september start dan ook het XGP-seizoen weer in Xinix. XGP trapt af met een hele mooie tribute van The Hillbilly Moonshiners aan Mumford and Sons.

De energieke Britse folkband Mumford and Sons scoorde wereldhits met singles als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’. De Nederlandse bluegrassband The Hillbilly Moonshiners komt met hun tribute dichtbij de zo geroemde sound van de band. Tijdens deze show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met cover materiaal dat Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt.

De afgelopen twee jaar groeide de band in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Hun Tribute to Mumford and Sons bracht hen ver tot over de Nederlandse landsgrenzen met als hoogtepunt een concert tijdens het vermaarde ‘Sziget’ in Budapest in augustus 2017, een van de grootste vooruitstrevende popfestival van Europa. Xinix gaat vrijdag 27 september om 21.00 uur open en The Hillbilly Moonshiners spelen vanaf 22.00 uur. Entreeprijzen: €10,- (niet-leden), €8,- (leden) en €7,- (jeugdleden).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl