Minderjarig meisjes lastig gevalllen nabij Heusdense brug

Foto: Redactie
25 september 2019, 17:31
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op woensdagmorgen 25 september is een minderjarig meisje lastig gevallen bij de Heusdense brug. De politie zoekt getuigen.

Het incident vond plaats omstreeks 07.00 uur. Het meisje werd gevolgd door een man in een zwarte auto. Toen zij vaart minderde om de Heusdense brug op te fietsen sprong de man uit zijn voertuig en rende achter haar aan.

Het meisje is zo hard als mogelijk weggefietst. Aangekomen op school heeft ze een docent op de hoogte gebracht welke vervolgens de politie heeft gebeld. Van een strafbaar feit is geen sprake, toch is de wijkagent op zoek naar getuigen van het voorval. De man reed waarschijnlijk in een zwarte stationcar en vertrok uiteindelijk in de richting van Oudheusden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl