Stuur een kaartje tegen eenzaamheid

Foto: Bibliotheek CultuurPunt Altena
26 september 2019, 16:52
Verlopen

REGIO - Van 1 tot en met 8 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. De Bibliotheek is een ontmoetingsplaats voor iedereen. En om dat duidelijk te maken liggen er speciale wenskaarten in de Bibliotheek. Wie gun jij een kaartje?

Veel mensen weten niet dat de vestigingen en servicepunten van de Bibliotheek leestafels hebben waar je mensen kunt ontmoeten. Ook vrijwilligers van de Bibliotheek zijn het hele jaar door in de weer om eenzaamheid tegen te gaan. Met bijvoorbeeld de Boekendienst aan huis, waar vrijwilligers boeken thuis bezorgen. Ook lezen vrijwilligers voor aan mensen die daar behoefte aan hebben. Bij deze services gaat het vooral om het contact met de mensen. Regelmatig organiseert de Bibliotheek verschillende activiteiten en cursussen waar je mensen kunt ontmoeten.

Wie stuurt u een kaartje? Met dit kaartje laat je mensen weten dat je aan ze denkt en informeer je ze over de mogelijkheden die de Bibliotheek biedt om in contact te komen met andere mensen. De kaarten liggen op alle vestigingen en servicepunten van Bibliotheek CultuurPunt Altena. Loop gerust binnen en vul een kaartje in of vraag een medewerker naar de actie. Meer informatie is ook te vinden op bibliotheekaltena.nl/stuureenkaartje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl