Weer een ongeluk op de Merwedebrug

Foto: Radio A-FM
26 september 2019, 09:36
Verlopen

SLEEUWIJK - Donderdagochtend 26 september heeft rond 8.25 een ongeval plaatsgevonden op de Merwedebrug in de richting van Breda. Meerdere auto's, een bestelbus en een motorrijder waren betrokken bij het ongeval.

De hulpdiensten spraken van een ongeval met letsel en sloten beide rijbanen in de richting van Breda af. Verkeer komende vanuit Utrecht werd geadviseerd om te rijden via de A15 en de A2. Ook in richting van Gorinchem zorgde de file voor veel vertraging richting Utrecht. Op de Dijkgraaf den Dekkerweg  in Werkendam en de Rijksstraatweg in Sleeuwijk stonden lange files om de dorpen uit te komen.

De weg werd rond 9.40 uur weer vrijgegeven zodat het verkeer langzaam op gang kon komen. Op 16 september was er ook al een groot ongeval op de Merwedebrug.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl