Winterfair op het Willem van Oranje College

Foto: Willem van Oranje College
27 september 2019, 20:35
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De leerlingen van diverse opleidingen op het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg maken zich sterk voor de organisatie van een sfeervolle winterfair.

Op 28 november staan de leerlingen garant voor de organisatie van een winterfair op het Willem van Oranje College. Typerend voor het evenement zijn de sfeer, enorm veel gezelligheid, knapperende vuurkorven en mooi ingerichte kramen. Zij zullen garant staan voor al uw sinterklaas en kerstinkopen in een bijzondere sfeer.

Naast sieraden, kaarten, bloemdecoraties en een wensboom zullen er ook workshops worden aangeboden. Interesse om deel te nemen aan deze winterfair? Voor slechts 20 euro zijn er kramen beschikbaar. Voor meer informatie en het huren van een kraam stuurt u een mail via w.g.vanberchum@wvoranje.nl aan de leerlingen. Zij zijn er klaar voor en hopen u graag te zien.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl