Hank weer opgeschrikt door vandalisme

Foto: Redactie
29 september 2019, 13:58
Verlopen

HANK - Waar eerst de veelbesproken bloembakken het moesten ontgelden, is nu veel bebording beklad met onder andere hakenkruizen.

Al geruime tijd zijn vandalen actief in en rondom Hank. Ook dit weekend werden weer veel vernielingen aangericht door het bekladden van onder ander verkeersborden met het swastika teken en teksten. Niet alleen zorgt het vandalisme voor veel schade, ook roepen de bekladdingen veel ongeloof en woede op bij de inwoners.

De gemeente Altena is reeds op de hoogte gesteld van het vandalisme. Een inwoner reageert: “De swastika staat in het algemeen voor levenskracht, geluk of heiligheid. Laten we het daar maar even op houden.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl