’n Tikkie Anders krijgt tweede vestiging ’n Tikkie Verderop

Foto: Altena TV
2 oktober 2019, 14:58
Verlopen

SLEEUWIJK - De medewerkers van lunchroom 'n Tikkie Anders staan te popelen om aan de slag te gaan in de tweede vestiging voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Over enkele maanden zal in winkelcentrum de Nieuwe Es ’n Tikkie Verderop de deuren openen. In navolging op ’n Tikkie Anders krijgt het team uitbreiding. De nieuwe winkel zal plaats gaan bieden aan 8 medewerkers en krijgt een ruim assortiment aan producten. Ook zullen de cateringactiviteiten worden uitgebreid.

De verbouwing is reeds van start gegaan, nog voor de feestdagen hoopt initiatiefneemster Nienke de Groot de deuren te openen. De medewerkers zijn enthousiast en verwelkomen graag de nieuwe collega’s en natuurlijk de klanten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl