Repair Café Altena in Kringloopcentrum Altena

Foto: Trema Welzijn
2 oktober 2019, 15:13
Verlopen

ALMKERK - Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert Trema Welzijn samen met Kringloopcentrum Altena in Almkerk een Repair Café.

Het Repair Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar iedereen kan binnenlopen, eigen kapotte spullen kan repareren onder deskundige begeleiding en in een ontspannen sfeer. Ook voor kleine fietsreparaties kan men hier terecht.

Op dinsdag 8 oktober 2019 bent u tussen 09.30 en 11.30 uur welkom bij het volgende Repair Café in Kringloopcentrum Altena aan de Kerkstraat 1 te Almkerk. De koffie staat klaar en qua kosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl