CDA gaat in gesprek met sportverenigingen

Foto: Pixabay
5 oktober 2019, 06:42
Verlopen

ALTENA - De komende tijd bezoekt onder aanvoering van CDA sportwoordvoerder Arie-Pieter Verdoorn zoveel mogelijk sportverenigingen.

Volgend jaar wordt het nieuwe sport- en subsidiebeleid voor sportverenigingen vastgesteld. CDA Altena wil bij deze bezoeken zoveel mogelijk horen wat er leeft bij de sportverenigingen om het nieuwe beleid zo goed mogelijk vast te stellen. Een aantal sportverenigingen zijn al bezocht en de eerste contouren van wat er leeft beginnen duidelijk te worden. Sportverenigingen hebben veel vragen en er heerst onduidelijkheid over hoe het sportbeleid in Altena geregeld gaat worden.

De sportverenigingen hebben heel wat op hun schouders, kinderen en ouderen aan het sporten te krijgen, vrijwiligers vinden, leden behouden, evenementen organiseren en ook de financiën moeten op orde blijven om alles draaiende te houden. Zorgen over gemeentelijk beleid en subsidies en horen daar eigenlijk niet bij vindt CDA Altena. Wilt u dat de CDA fractie ook bij uw vereniging langskomt voor een gesprek? Neem dan contact op met Arie-Pieter Verdoorn via A.verdoorn@gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl