Fotogroep Lumière zet licht op Altena

Foto: Pixabay
5 oktober 2019, 06:48
Verlopen

WOUDRICHEM - Fotogroep Lumière bestaat 35 jaar. Voor die gelegenheid hebben de ruim twintig leden een kleine vijftig foto’s geselecteerd die een beeld geven van alle moois dat Altena te bieden heeft.

Van 17 oktober tot eind december 2019 zijn deze foto’s tijdens de openingstijden van de bibliotheek te bewonderen in De Werf in Woudrichem. De foto’s zijn gemaakt binnen vier verschillende disciplines. Van het weidse landschap van Altena zijn de meeste beelden gemaakt, maar ook van de architectuur in de streek zal de bezoeker van de expositie veel foto’s aantreffen. Wat kleiner in aantal is het aantal portret- en straatfoto’s en de beelden waarin de fotografen creatief met al het moois in Altena zijn omgegaan. Niet voor niets heeft de expositie van Fotogroep Lumière de titel ‘Licht op Altena’ meegekregen.

Op woensdag 16 oktober om 19.30 uur zal de jubileumexpositie van Fotogroep Lumière officieel geopend worden door wethouder Paula Jorritsma. U bent van harte uitgenodigd. De meeste leden van de fotogroep zullen dan aanwezig zijn om desgewenst hun foto’s toe te lichten. Allemaal zijn het enthousiaste amateurfotografen die graag met elkaar op pad gaan en die elkaar doorlopend verder brengen op het gebied van techniek, mogelijkheden en apparatuur. Op de website www.fotogroeplumiere.nl is meer informatie te vinden en zijn prachtige foto’s van de leden te bekijken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl