Verplaatsing De Nieuwe Roef in december in de raad

Foto: Archief
6 oktober 2019, 09:47
Verlopen

SLEEUWIJK - In december wordt in de gemeenteraad het voorstel voor verplaatsing van paardensportvereniging De Nieuwe Roef in Sleeuwijk besproken. De paardensportvereniging zou moeten worden verplaatst in verband met de aanleg van de atletiekbaan voor Altena Road Runners.

Het college heeft meerdere opties voor verplaatsing van de paardensportvereniging onderzocht en noemt verhuizing naar de Roef 5 de meest haalbare variant. Deze variant betekent dat de atletiekbaan recht achter het Altena College kan komen te liggen. Bovendien heeft de paardensportvereniging aan de Roef de mogelijkheid om in de toekomst uit te breiden naar een hippisch centrum, een ambitie die De Nieuwe Roef samen met andere hippische verenigingen heeft.

De verplaatsing van de paardensportvereniging kan pas op zijn vroegst volgend jaar juni plaatsvinden. In december legt het college een kostenraming en planning voor het verplaatsen van de paardensportvereniging voor aan de gemeenteraad.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl