Eric Borrias: liefde over grenzen heen

Foto: Kasteel Dussen
7 oktober 2019, 16:55
Verlopen

DUSSEN - Eric Borrias, verteller van het jaar 2016, keert terug in het kasteel Dussen met een serie korte verhalen rond het thema liefde. Niet voor niets is Borrias een van de meest gevraagde vertellers van ons land.

Met zijn brede repertoire en groot talent weet hij al jaren jong en oud aan zich te binden. Zijn boekbewerkingen en unieke speelstijl worden geroemd. We kunnen dat alleen maar onderschrijven: hij was eerder in Dussen te zien met ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’.

Als er één onderwerp is waar veel verhalen over zijn, dan is het wel de liefde. In de voorstelling van vanavond heeft Eric Borrias een selectie gemaakt van bijzondere liefdesverhalen. Naast Keltische, zoals ‘Veldslag der vogels’ en het humoristische liefdesverhaal van de mol, komen ook verhalen aan bod waarin liefde zelfs de grenzen van leven en dood overschrijdt. Opnieuw dé gelegenheid om in de bijzondere sfeer van het kasteel te komen genieten van deze ras-verteller.

U bent welkom op 17 oktober om 20.00 uur in Kasteel Dussen. De entree is € 12,-. Bij voorkeur reserveren via www.kasteel-dussen.nl of via de reserveringslijn 06-22150247.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl