NOAD’32 huldigt jubilaressen en benoemt de vrijwilligers van het jaar

Foto: Henri Raams
7 oktober 2019, 15:46
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Vrijdagavond 4 oktober vond de algemene ledenvergadering en vrijwilligersavond plaats bij NOAD’32 in Wijk en Aalburg.

Tijdens deze avond werden de nodige jubilarissen in het zonnetje gezet vanwege het langdurige lidmaatschap. Ook werden de vrijwilligers van het jaar bekend gemaakt, deze eer ging naar Joyce de Fijter en Henri Raams vanwege hun inzet voor de vereniging. De benoeming werd breed gedragen door de leden. Jerry Bouman is weer officieel aangetreden als voorzitter, zijn taken werden tijdelijk waargenomen door Paul Bartels en Anton de Waal.

Er werd afscheid genomen van Wim van de Goor, die na acht jaar stopt als bestuurslid. Het bestuur en de aanwezigen bedanken hem voor zijn tomeloze inzet. Voorafgaande aan het huldigen van de jubilarissen vond de algemene ledenvergadering plaats. De jubilarissen zijn:

– Rik Prijs, Sven Bleijenberg (25-jarig lidmaatschap)

– Marry Bouman ‘Bergstraat’ (40-jarig lidmaatschap)

– Jan Bleijenberg, Bert van de Wetering, Cor Millenaar, Jaap Nieuwkoop, Ad Vos (50-jarig lidmaatschap)

– Sjaak Boezer, Gijs Arendse, Kees Bouman ‘Vogelenzang’ (60-jarig lidmaatschap)

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl