Amigos de Jeugdsoos krijgt weer een vervolg

Foto: Jeugdsoos Amigos
8 oktober 2019, 12:09
Verlopen

GIESSEN - Na een break rondom de zomervakantie zal Jeugdsoos Amigos weer maandelijks geopend worden.

De Amigos en de grote groep vrijwilligers zijn er klaar voor om de HartenJager in het sportcomplex te Giessen weer om te toveren tot de uitgaansgelegenheid voor de jeugd van Altena in de leeftijd van 11 tot 15 jaar. Amigos de Jeugdsoos voorziet duidelijk in een regionale behoefte, vele honderden jongeren uit Altena maar ook daarbuiten weten de HartenJager maandelijks te vinden om er met elkaar een gezellige avond uit van te maken.

Zo brachten de Amigos al eerder vele thema-avonden zoals een neonparty, pre-valentine avond en brachten zij het carnaval terug naar de regio. Ook de komende maanden staan er weer een aantal bijzondere avonden te wachten. Op zaterdag 12 oktober van 20.00 uur tot 23.00 uur gaan de Amigos weer los in de HartenJager en verwelkomen je weer graag met een gratis drankje. De entreekosten bedragen €2,00. Kom je voor het eerst? Neem dan een legitimatiebewijs en 2 pasfoto’s mee.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl