ZVDO zonder punten naar huis

Foto: Archief ZVDO
8 oktober 2019, 14:21
Verlopen

ANDEL/TERNEUZEN - Met de wedstrijd van vorig seizoen tegen De Schelde nog vers in het achterhoofd reisden de heren van ZVDO weer af naar Terneuzen.

Deze wedstrijd had echter weinig tekenen van de wedstrijd van vorig seizoen, toen werd de winst in de laatste 20 seconden van de wedstrijd nog weggegeven. Er waren vooral overeenkomsten met de wedstrijd van vorige week. Ook dit keer moesten de heren het karwei klaren met maar 1 wisselspeler. Hierbij moet nog gezegd worden dat de vaste keeper ook verhinderd was en ZVDO een veldspeler moest opofferen om te keepen.

De laatste periode werd aangevangen met een stand van 7-5. Alles was dus mogelijk. Echter kon je zien dat het verschil in wisselspelers meer en meer de doorslag ging geven. De ruimtes achterin bij ZVDO werden steeds wat groter en De Schelde wist die goed te benutten. Daardoor konden ze uiteindelijk naar een 11-6 eindstand uitlopen. ZVDO moet zaterdag 12 oktober in Andel om 17.15 uur tegen het gedegradeerde Nuenen aantreden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl