College doet geen preventieve veiligheidsmaatregelen tegen plofkraken

Foto: Archief
12 oktober 2019, 18:59
Verlopen

ALTENA - Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Altena geeft naar aanleiding van vragen van VVD Altena aan dat ze geen preventieve veiligheidsmaatregelen neemt om ramkraken in de gemeente te voorkomen.

In beantwoording van de vragen geeft het college als reden aan dat ramkraken in de gemeente Altena gelukkig te weinig voorkomen om algemene preventieve maatregelen te nemen. Het college kiest voor de individuele aanpak, waarbij bij een concrete aanleiding gekeken wordt naar preventieve maatregelen.

Ook is Altena bereid in actie te komen wanneer een winkelier of ondernemer zich bij de gemeente meldt. VVD Altena had vragen gesteld naar aanleiding van een ramkraak bij juwelier ’t Oude Schooltje in Sleeuwijk in september.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl