De bouw van de Bloesemhoff en Notenhoff in Andel is gestart

Foto: Altena TV
12 oktober 2019, 20:49
Verlopen

ANDEL - Met het symbolisch slaan van de eerste paal door de toekomstige bewoners, is gestart met de bouw van de woonvoorziening.

Er worden 16 energie neutrale huurappartementen voor jong volwassenen met een beperking en 20 levensbestendige huurappartementen voor senioren gerealiseerd. De woningen zullen in het vierde kwartaal van 2020 worden opgeleverd.

Bloesemhoff heeft nog een aantal huurappartementen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen direct contact opnemen met stichting Bloesemhoff via www.bloesemhoff.nl. De huurappartementen van Woonservice Meander worden in het voorjaar van 2020 aangeboden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl