Drie orkesten houden try-out concert in ’t Rondeel

Foto: Archief JA!
13 oktober 2019, 09:13
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 19 oktober vindt er een concert plaats waarbij drie orkesten voor u zullen spelen. Voor alle drie de orkesten is dit een try-out concert voor een project of wedstrijd waar zij de afgelopen periode naartoe aan het werken zijn. Het belooft een mooie avond te worden.

De volgende orkesten zullen voor u spelen: Jeugdfanfare Altena o.l.v. Ron van Vuuren. Voor JA! is dit een try-out voor het festival Survento. Fanfare Prins Hendrik Aalst o.l.v. Wolbert Baars. Voor Fanfare Prins Hendrik is dit een try-out voor het concertconcours van de BBM in Veldhoven waar zij deel aan nemen. Andels Fanfare Corps o.l.v. Twan Dubbers. Voor AFC is dit een try-out voor het Streekfestival.

U bent van harte welkom op zaterdag 19 oktober om 20.00 uur in ’t Rondeel in Woudrichem. De toegang is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl