Trema kan nog meer bezorgers van warmte als Gerco gebruiken

Foto: Archief: Altena TV
14 oktober 2019, 20:45
Verlopen

WERKENDAM - Brengt u als vrijwilliger ook graag warmte bij mensen aan huis? Als maaltijdbezorger voor ouderen, chronisch zieken en hulpbehoevenden kunt u het verschil maken als maaltijdbezorger bij Trema.

Veel ouderen in Werkendam bestellen een warme maaltijd aan huis. Deze worden rondgebracht door vrijwilligers en juist daar zoekt Trema er nog meer van. Heeft u een uurtje tijd om de warmte te brengen bij mensen die dat zo nodig hebben? Dan is Trema op zoek naar u.

Vooral op maandag en donderdag kan men uw inzet goed gebruiken. U ontvangt een vergoeding van 32 cent per gereden kilometer en de mogelijkheid tot deelname aan cursussen en trainingen via de vrijwilligersacademie. Meer informatie kunt u krijgen bij Trema Welzijn op telefoonnummer 0183 – 40 84 44 of fenna.vogelsang@trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl