SOAP! staat na jaren weer op het podium in Hank

Foto: Diny den Dunnen
16 oktober 2019, 06:38
Verlopen

HANK - Het is lange tijd stil geweest rondom coverband SOAP! In september 2016 overleed toetsenist Aad Nieuwstraten. Voor de overige muzikanten was het lastig om daarna de draad weer op te pakken.

Zanger Ronald en drummer Arie besloten te gaan voor een nieuwe muzikale uitdaging en verlieten de band. Na een ‘muziekloze’ periode besloten Johan en René Duister en Diny den Dunnen de draad toch weer op te pakken. Inmiddels is de band al weer enige tijd compleet en druk aan het repeteren voor het eerste optreden.

Dit optreden zal zaterdag 19 oktober plaatsvinden in het gezellige Uivernest in Hank vanaf 21.00 uur. Deze avond zijn er gastoptredens van de jonge generatie Sietse Duister op gitaar en Anouk van Straten, zang.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl