Politie is een groot onderzoek gestart naar schietincident Veen

Foto: Politie
18 oktober 2019, 16:52
Verlopen

VEEN - Op vrijdag 18 oktober heeft omstreeks 16.30 uur een gewonde man een bestuurder van een auto aangeklampt op de Wielstraat in Veen.

De man had een schotwond waarop de hulpdiensten massaal zijn uitgerukt. Het slachtoffer, waarvan de identiteit nog niet geheel duidelijk is, is naar het ziekenhuis in Breda gebracht. De toedracht is nog onduidelijk. Wanneer zijn gezondheid dat toelaat zal de man gehoord worden door de politie.

De verdachte is voortvluchtig en mogelijk weggereden in een grijze auto waar inmiddels ook het kenteken van bekend is. De politiehelikopter is ingezet en heeft in eerste instantie de omgeving afgezocht. De politie heeft een ruim gebied afgezet en aangemerkt als plaats delict (PD). Het onderzoek is reeds in volle gang.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl