20e Vestingstad Run op 2 november

Foto: Archief
20 oktober 2019, 14:53
Verlopen

WOUDRICHEM - De 20e Vestingstad Run in Woudrichem, een halve marathon in en rond Woudrichem, is dit jaar op zaterdag 2 november.

Deze run omvat de afstanden 6, 11 en 21.1 km en jeugdlopen van 500 tot 2000 meter. De halve marathon gaat door het mooie buitengebied van Woudrichem. De vorige editie was het sluitstuk van de halve marathon gewijzigd vanwege renovatie van de drijvende brug in de haven. Gelukkig is de brug weer te gebruiken en kunnen we de laatste kilometers genieten van vestingstad Woudrichem. Een kleine wijziging is er nog wel. Na 14 km niet linksaf De Roef maar rechtdoor en de volgende rotonde linksaf de Ruijgenhoekweg. Net zo ver maar een stuk veiliger, want hier ligt een fietspad.

Het programma begint om 13.15 uur voor de jeugd t/m 15. Om 14.00 uur starten de wedstrijdloop en prestatieloop. De start, finish en inschrijving zijn in Sporthal ’t Rondeel aan ’t Rond 2 te Woudrichem. 

Bekijk hier een videoreportage van de Vestingstad Run van 2017 en een interview met René Vos die dit jaar rent tegen kanker.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl