Breien in dorpshuis Vlechtwerk in Werkendam

Foto: Freeimages - ter illustratie
21 oktober 2019, 18:46
Verlopen

WERKENDAM - MFA Vlechtwerk in Werkendam krijgt steeds meer activiteiten. Het dorpshuis en de grote hal zijn voor iedereen te bezoeken.

“We hebben met een klein groepje mensen om tafel gezeten en we zijn eruit. Elke donderdagmiddag komen mensen breien en haken in het dorpshuis. We starten nog op en het lijkt ons erg gezellig als er meer mensen aansluiten. We doen het ook voor de gezelligheid en daarvoor hebben we nog wat meer mensen nodig om het tot een succes te maken,” aldus een woordvoerder van Trema. Vanaf donderdag 31 oktober bent u elke week tussen 14.00-16.00 uur van harte welkom.

Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen werk en materiaal meeneemt. Zoals thuis, maar dan met de gezelligheid van het dorpshuis en de mensen om je heen. En je inspireert elkaar ook nog met nieuwe technieken en mooie creatieve ideeën. Kom binnen lopen en sluit vrijblijvend aan. Er zijn geen vaste kosten aan verbonden, de consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl