IMS/Voltena verovert de koppositie in de Topdivisie

Foto: Rene van der Giessen
21 oktober 2019, 18:34
Verlopen

WERKENDAM - Na afgelopen zaterdag de vijfde competitiewedstrijd te hebben gespeeld staat het eerste damesteam van IMS/Voltena als trotse koploper bovenaan de ranglijst.

In de tweede thuiswedstrijd tegen Rabobank Orion Volleybal Doetinchem Dames 1 werd een majestueuze teamprestatie neergezet. De meiden van IMS Voltena Dames 1 wonnen hier met 3-1. Het einde is dus nog niet in zicht voor de vliegende start die het Werkendamse team in de competitie heeft gemaakt. Mogelijk speelt de term “The Only Way is Up” die het team veelvuldig gebruikt, daar een belangrijke rol in. Door ook dit weekend weer de kwaliteiten te tonen die het team in huis heeft, moest het Doetinchemse team haar verlies nemen en werden zij zonder punten naar huis gestuurd. Slechts één set werd van het thuisspelende team afgesnoept, een set waarin de thuisploeg kortdurend te maken kreeg met een dipje. In de andere sets waren de dames van IMS/Voltena te sterk en pakten dus de winst.

Zullen de meiden ook het aankomende weekend de vlucht vervolgen? In verband met de bekercompetitie staan er ditmaal niet één maar twee wedstrijden op de planning. Aanstaande zaterdag 26 oktober speelt IMS/Voltena om 14.00 uur tegen Ledub DS1 en om 18.00 uur staan zij tegenover VV Utrecht DS1. Beide wedstrijden worden gespeeld op de thuislocatie in de sporthal De Crosser. Aan de sfeer zal het in ieder geval niet liggen, want ook ditmaal zal er weer een feestje gebouwd worden. Kom allen de meiden weer bewonderen en meejuichen naar (weer) mooie wedstrijden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl