Kampioenschap voor Stan van Oord niet zonder slag of stoot

Foto: Henk van der Zouwen
21 oktober 2019, 04:17
Verlopen

WOUDRICHEM/ASSEN - Ondanks een weekend vol pech voor het FEBO Racing team van Dennis de Borst en Woudrichemmer Stan van Oord, behaalde het team voldoende punten voor het kampioenschap.

Hiermee behaalde het team het vierde kampioenschap op rij. De race werd gehouden op het TT circuit van Assen. Op zaterdag kwam de gele Leon Cupra zonder benzine te staan en kon men de titel niet veilig stellen, met maar 13 punten voorsprong op Lorenzo van Riet en Thijmen Nabuurs. Hierdoor bleef het kampioenschap open. Een gebroken voorwielophanging op zondag zorgde ervoor dat Stan van Oord als achtste over de finish kwam. Dat was genoeg voor de titel in de Dutch Supercar Challenge.

Na het spuiten van de champagne vertelde Stan van Oord dan ook: “We hebben veel pech gehad dit weekend, zaterdag uitgevallen met een lege tank en zondag een kapotte voorwielophanging, maar toch gefinisht op een achtste plaats.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl