Late strafworp helpt ZVDO niet

Foto: Archief ZVDO
21 oktober 2019, 19:30
Verlopen

ANDEL/HORST - Met zelfvertrouwen, na de winst van vorig weekend, reisde het eerste herenteam van ZVDO af naar Horst. Daar wachtte een ontmoeting met HZPC, een team dat voor een top 3 klassering gaat.

Beide ploegen bleken aan elkaar gewaagd te zijn en daardoor was het even aftasten, maar HZPC wist toch het initiatief te nemen. Na de eerste periode keek ZVDO tegen een achterstand aan van 4-2. In de tweede periode wist ZVDO zich te herstellen. Zeker in verdedigend opzicht. HZPC wist de Andelse keeper maar eenmaal te passeren. ZVDO wist zelf ook eenmaal het net te vinden. Stand 5-3.

Ook in de derde periode gaven beide ploegen elkaar geen strobreed toe. De spanning bleef onverminderd in de wedstrijd zitten. De stand na drie perioden was 8-5. ZVDO gaf zich allerminst gewonnen en begon uiterst scherp aan het laatste kwart. ZVDO wist zich, mede door een late strafbal, nog terug te knokken naar een verschil van 2 doelpunten, maar winst zat er niet meer in. De eindstand werd 10-8.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl