Een informatieavond over ‘Mijn huis op maat’

Foto: Archief
23 oktober 2019, 18:26
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op woensdag 30 oktober organiseert de gemeente Altena in samenwerking met Trema Welzijn en Rabobank Altena / Bommelerwaard een informatieavond over ‘Mijn huis op maat’.

U krijgt hier van alles te horen over een leven lang veilig en comfortabel wonen. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 – 21.00 uur in D’Alburcht aan de Perzikstraat 14a in Wijk en Aalburg. Geïnteresseerden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden is niet nodig. Komt u ook?

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om uw woning comfortabel en veilig te maken. Daarbij is er meer mogelijk dan u denkt: van slimme handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. Tijdens de informatieavond op 30 oktober krijgt u een presentatie te zien over welke mogelijkheden u in uw woning heeft. Om een gratis advies op maat te geven, zijn er in de gemeente Altena vrijwillige woonadviseurs. U kunt hen vragen om langs te komen voor een huisbezoek. Samen loopt u door uw woning en krijgt u een persoonlijk woonadvies met daarin de verbeterpunten van uw woning.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl