Raadselachtige Stille Bezinning in Woudrichem

Foto: Pixabay
25 oktober 2019, 08:10
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zondag 27 oktober is het 'Dag van de Stilte'. De site www.dagvandestilte.nl geeft veel mogelijkheden om dit mee te beleven op allerlei plaatsen in Nederland.

In Woudrichem wordt al jaren meegedaan aan deze dag, maar door omstandigheden zal deze editie van de ‘Dag van de Stilte’ pas op zondag 3 november plaatsvinden. Er wordt een Stille Raadselachtige Stille Bezinningstocht gehouden langs de afgedamde Maas, met zicht op slot Loevestein. De wandeling begint om 10.30 uur op het Rond in Woudrichem. Vanuit de Postweide wordt naar de rivieroever gelopen.

Levenscoach Jos Korthout voert je, indien mogelijk op blote voeten, langs een omstreden bouwterrein. Vervolgens gaat de route om de vesting heen, via de hoofdingang de Gevangenpoort de stad in. Het eindpunt is bij Tante Bethje Books. Daar mag rond 12.30 uur weer gesproken worden en wordt de wandeling geëvalueerd. Deelname is gratis en het is ongeveer 5 km lopen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl