Echtpaar Verdoorn benoemd tot ‘Oudendijker van het jaar’

Foto: Archief
26 oktober 2019, 06:23
Verlopen

OUDENDIJK - Tijdens de feestavond op 19 oktober, georganiseerd door de stichting Vrienden van het O.V.O., werd de Oudendijker van het jaar bekend gemaakt.

Dit jaar niet één maar twee Oudendijkers van het jaar 2019. Dit zijn geworden Lenie en Henk Verdoorn. Lenie en Henk zetten zich al 42 jaar in als organisatoren voor het Sinterklaasfeest dat ieder jaar in het verenigingsgebouw O.V.O. plaatsvindt. Alle buurtverenigingen van Oudendijk doen hier aan mee.

Henk haalt de contributie op en samen gaan ze de cadeautjes inkopen voor de 40 kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Lenie en Henk zijn hier in totaal twee maanden mee bezig. Door voorzitter Gijp Kant werd het bronzen beeldje, welke de Oudendijker voorstelt en is ontworpen door Jaap Hartman, aan Henk overhandigd en aan Lenie een boeket bloemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl