NOAD’32 opende nieuwe scheidsrechtersruimte

Foto: Henri Raams
27 oktober 2019, 20:55
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Afgelopen zomer was er dan wel een voetbalstop, maar bij NOAD'32 in Wijk en Aalburg ging men door.

Het bestuur van NOAD’32 gaf de bouwcommissie een opdracht mee om een nieuwe ruimte te creëren voor de scheidsrechters en het opknappen van de toiletruimte bij de nieuwe kleedkamers. De huidige scheidsrechtersruimte was niet meer van deze tijd. De oude kleedkamer 2 zou daarvoor verbouwd worden.

Zaterdag 26 oktober knipte voorzitter Jerry Bouman het lint door en opende daarmee de nieuwe scheidsrechtersruimte. Hans Konings, Luuk Bouman, Wesley Arendse, Noah Timmermans en Jan Dekker waren erbij. Ook de toiletruimte bij de nieuwe kleedkamers werd vernieuwd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl