Jongerendienst Hervormde kerk in teken van social media

Foto: Concrete
6 november 2019, 20:38
Verlopen

WOUDRICHEM - U bent van harte uitgenodigd voor de jongerendienst in de Hervormde kerk van Woudrichem in het teken van social media.

Vaak zoeken jongeren in deze tijd naar een eigen identiteit op social media. Dit is dan ook het thema van de dienst op zondag 10 november 2019 welke aanvangt om 18.00 uur. Spreker deze avond is Ds. Guido van der Neut uit Werkendam. Het is zeer boeiend om te ontdekken wat de bijbel ons verteld over dit onderwerp. De dienst zal muzikaal worden ondersteunt door de band ‘Concrete’.

Het belooft een inspirerende dienst te worden waar na afloop tijd is voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Uw vrienden, familie en/of bekenden zijn van harte welkom deze avond bij te wonen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl