Fons Naterop nieuwe waarnemend burgemeester in Kapelle

Foto: Archief
28 januari 2020, 22:21
Verlopen

KAPELLE - AALBURG - Oud-burgemeester Fons Naterop van de voormalige gemeente Aalburg zal waarnemend burgemeester van de Zeeuwse gemeente Kapelle worden.

Na 10 jaar burgemeesterschap in de oude gemeente Aalburg werd hij waarnemend burgemeester van de gemeente Boxtel. De gemeente Kapelle had drie selectierondes nodig om de geschikte kandidaat te vinden.

Wanneer bekend is wanneer de huidige burgemeester vertrekt naar de gemeente Duiven zal Commissaris van de Koning, Han Polman, burgemeester Naterop installeren. Zijn aanstelling zal slechts voor een jaar zijn waarna de gemeenteraad en college aldaar opnieuw overleg voeren over de openstelling van de burgemeestersvacature.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl