XGP Tribute-night met drie bands

Foto: Pixabay
24 februari 2020, 09:32
Verlopen

NIEUWENDIJK - Vrijdagavond 28 februari organiseert de XGP weer de jaarlijkse tribute-night in Xinix in Nieuwendijk. Deze avond treden er drie bands op.

JAT band, met roots in Utrecht en Gorinchem trapt de band de avond af met een eerbetoon aan Jefferson Airplane. De oorspronkelijke band werd opgericht in de jaren ’60 en mag met recht worden beschouwd als een belangrijke vertegenwoordiger van de psychedelische rock. All Right Now, bluesrockband Free wordt deze avond geëerd door All Right Now. De Gorinchemse formatie die eerder al in diverse samenstellingen bands als AC/DC, Van Morrison en The Rolling Stones coverde op de Tribute-night en het Hippiefestival.

Songs for the Dead, sluiten de avond af met een tripje naar Californische sferen met een tribute aan Queens of the Stone Age. Ze speelden al op menig Nederlands (tribute) festival en brengen met het nodige oog voor detail een ode aan deze Amerikaanse helden. De Xinix gaat vrijdagavond om 20.30 uur open. Meer info is te lezen op www.xinix.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl