Dichter bij de Culturele Zondag

Foto: Zevende Huis
25 februari 2020, 15:26
Verlopen

GORINCHEM - Op Culturele Zondag, op zondag 8 maart, organiseert Het Zevende Huis i.s.m. Het Nederlands Dichters Podium iets nieuws.

Optredens met muziek en toegankelijke dichterlijke voordrachten in het Zevende huis aan de Knipsteeg 7 in Gorinchem. Vanaf 14.30 uur tot 15.15 uur en vanaf 15.30 uur tot 16.15 kunt u afwisselend luisteren naar woordkunst en muziek.

Helga Buitelaar en Johan van Drunen uit Gorinchem verzorgen de muziek. De voordrachten worden verzorgd door Georgios Lazakis (Gorinchem), Jeroen Sloof (Rotterdam), Ruben Kemperman (Helmond) en Marcel Vaandrager (Werkendam). De toegang is gratis, evenals de koffie en thee. Er staat wel een hoed voor uw vrijwillige bijdrage.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl