Werkendammer reed zaterdag vrouw met kinderwagen aan

Foto: Archief
26 februari 2020, 10:46
Verlopen

GORINCHEM/WERKENDAM - Een 29-jarige man uit Werkendam heeft zaterdag in Gorinchem een vrouw met een kinderwagen aangereden.

De vrouw liep op de stoep en kwam knel te zitten tussen de auto en de gevel van een woning. Zij kon haar kinderwagen nog net een zet geven waardoor deze niet werd geraakt. De automobilist viel eerder die dag al op door zijn rijgedrag. Hij zou onder meer woorden hebben gehad met een verkeersregelaar. Op Facebook zijn er ook meldingen te vinden van Gorcumers die de Porsche bij woonboulevard Spijksepoort hadden zien rijden.

De man is inmiddels op vrije voeten. Hij mocht zaterdag naar huis, nadat hij door de politie was verhoord. In het ziekenhuis is een bloedtest gedaan die moet uitwijzen of de Werkendammer onder invloed was van verdovende middelen. De uitslag daarvan wordt over een paar weken verwacht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl