Roefelaars zijn op zoek naar 12 Hotelgasten

Foto: HartenBrigade
4 maart 2020, 15:00
Verlopen

GIESSEN/ALTENA - In de week van 20 juli gaan de Roefelaars traditiegetrouw een fantastische week met elkaar beleven in en om de HartenJager in Giessen.

Omdat Roefelaars graag klaar staan voor anderen, nodigen zij 2×6 mensen uit die een nachtje mogen komen logeren. De Roefelaars richten verschillende rustige, sfeervolle plaatsen in met een goed bed, mini bar en natuurlijk wifi.

Geen 5 sterren maar een 5 Hartenverblijf zal het worden. Naast het proeven van de ware Roefelsfeer, gaat men ook in een kleinere groep op stap en wordt geprobeerd om (kleine) wensen van de gasten in vervulling te laten gaan. Ben of ken jij iemand die het verdient om even in de watten gelegd te worden? Voor meer informatie neemt u contact op met de HartenBrigade via info@dehartenbrigade.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl