Oranjefonds: “Annuleer uw NLdoet activiteit”

Foto: Oranje Fonds - Bart Homburg
10 maart 2020, 22:00
Verlopen

ALTENA - Het Oranjefonds, de organisatie achter NLdoet, roept de klusorganisaties en vrijwilligers in Altena en de rest van Brabant op om hun deelname te annuleren of te verzetten en doet een beroep om verantwoording te nemen.

Dit verzoek komt naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen in de provincie om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. “Voor activiteiten in de provincie Noord-Brabant gelden inmiddels strengere adviezen van het RIVM. We sluiten ons aan bij het advies van het RIVM en de drie Noord-Brabantse veiligheidsregio’s voor inwoners van Noord-Brabant: blijf indien mogelijk thuis, en zeker bij verkoudheid, hoesten of koorts.” De Veiligheidsregio heeft ook opgeroepen om waar mogelijk sociale contacten te beperken.

In Altena staan veel activiteiten gepland op 13 en 14 maart. Het annuleren over verplaatsen van een activiteit kan gevolgen hebben voor een eventuele bijdrage die u heeft ontvangen. Meer informatie en de mogelijkheid om de activiteit te verplaatsen of annuleren zijn te vinden op uw account van het Oranjefonds.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl