Jongerencentrum De Pomp gaat online open

Foto: Archief
14 maart 2020, 19:25
Verlopen

ALMKERK - In verband met de richtlijnen van het RIVM is jongerencentrum De Pomp tot nader order gesloten.

Maar de medewerkers van De Pomp laten het hier niet bij zitten en hebben binnen 24 uur een super tof online programma in elkaar gezet wat zaterdagavond 14 maart door een aantal medewerker live vanuit De Pomp gepresenteerd zal worden. Medewerker Bart Schutte geeft aan: “Omdat wij de jongeren in Altena toch een leuke avond willen bezorgen, hebben we besloten een livestream op te zetten. Zaterdagavond zal vanaf 20.00 uur via het Youtube kanaal van De Pomp een live verbinding worden gelanceerd met daarin o.a. een interactieve quiz. Kijkers van de stream kunnen met hun telefoon deelnemen aan deze quiz. Ook is er tijd voor een hele hoop gezelligheid, muziek en zijn er leuke prijzen te winnen!”

De livestream is zaterdagavond 14 maart van 20.00 uur te volgen via het Youtubekanaal van jongerencentrum De Pomp: https://www.youtube.com/channel/UCE1X6ppvaKBowBbPixkHNZg. Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl