Beeldbellen voor bewoners van Zorgplein Maaswaarden

Foto: Zorgplein Maaswaarden
21 maart 2020, 11:41
Verlopen

WIJK EN AALBURG/ANDEL - Nu het ontvangen van bezoek niet meer mogelijk is op de zorglocaties van Zorgplein Maaswaarden in Wijk en Aalburg en Andel zijn alle afdelingen voorzien van tablets met whatsapp.

Voor de bewoners en familie vallen de maatregelen zwaar en is er daarom ook veel telefonisch contact. Elkaar zien is heel anders dan bellen en daarom zijn de tablets voorzien van de nodige updates om dit mogelijk te maken.

Er worden afspraken gemaakt met alle betrokkenen om op regelmatige tijdstippen contact te hebben. Apparaten kunnen niet het echte aanwezige contact vervangen, maar ze zorgen er wel voor dat er contact blijft.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl