Steun lokale ondernemers met ‘KoopLokaalAltena’

Foto: KoopLokaalAltena
7 april 2020, 12:26
Verlopen

ALTENA - We leven in een bijzondere tijd. Kinderen zijn thuis van school, thuiswerken voor uw werk of in ieder geval op anderhalve meter van uw collega en ook de lokale winkeliers doen aanpassingen in hun openingstijden of dienstverlening.

In deze tijd van coronacrisis geven VVV Biesboschlinie en BeleefAltena de lokale winkeliers een online podium. Om de inwoners te laten weten waar nog ‘gewoon’ boodschappen gedaan kunnen worden en of dat een ondernemer een bijzondere actie heeft. Op de website kooplokaalaltena.beleef-altena.nl is een overzicht te vinden van alle winkeliers, die op welke manier dan ook, open zijn tijdens de coronacrisis. Wie er aan huis bezorgd of waar er afgehaald kan worden. Daarnaast zullen regelmatig ondernemers met een bijzonder verhaal uitgelicht worden op een van de social media kanalen (Facebook @Biesboschlinie en @Beleefaltena).

Mist u een winkelier in dit overzicht? Of weet u een winkelier die een bijzondere actie heeft en aandacht verdient? Laat dit dan weten via info@biesboschlinie.com of redactie@beleef-altena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl